Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (5.21 secunde)
La un moment dat aparut o masina din care a coborat, in obisnuitul sau echipament de campanie, actorul principal al acestui show improvizat. ... Ministrul a dorit insa mai intai sa salute VIP-urile din asistenta, in care se aflau doi ambasadori, mai multi parlamentari si cateva oficialitati locale.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. ... Nu se poate sa nu observam asemanarile intre Academicianul Nicolae Ceausescu si Membrul de Onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, viitorul academician Traian Basescu.
Presedintele Clubului de la Bucuresti, Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a facut cu acest prilej un istoric al miscarilor de stanga din perioada 1893 - 2013, punctand momente de referinta precum Revolutia Franceza sau cea a lui Tudor Vladimirescu, dar si fenomene precum dezvoltarea miscarii muncitoresti sau congresul de afirmare a miscarii socialiste din Romania in consonanta cu miscarea europeana.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze: ... Din pacate, de multe ori o facem din ignoranta.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
din pacate exista oameni carora le place sa fie negri pe plantatie.se lasa calcati in picioare si umiliti de un un om care a uitat prea repede de unde a plecat ametit de mirajul banilor.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Concret, dupa ce i-a incredintat partidul colegului Corneliu Ciontu si a devenit doar presedinte de onoare, Vadim Tudor a facut doua precizari care au diminuat caracterul senzational al evenimentelor de sambata si a readus lucrurile la normal:
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
Liberalii din teritoriu si din conducerea centrala sunt tot mai decisi sa nu faca fuziunea cu PD decat daca democratii trec la doctrina lor. Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
Totodata se mai spune si ca banii de hartie sau monedele sunt cele care simbolizeaza energia sufleteasca a omului iar cel care viseaza ca gaseste bani inseamna ca se va umple de energie, va fi plin de optimism si in nici un caz nu se va intrista din nimic.
Potrivit unor surse politice din cadrul PC, acest partid va rupe alianta cu PSD si va carmi, incet, incet, spre o colaborare cu PNL, cu care deja sunt colegi in grupul liberalilor europeni (ALDE).
Publicam mai jos extrase din articol, din care rezulta cum distinsul liberal a colaborat cu Securitatea. Dl Quintus a mai povestit cum a ajutat Securitatea sa recupereze 40 de kg de aur dintr-o banca din Elvetia, sora sa primind ca recompensa 3 kg de aur.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Cel mai important cadou pentru mine este faptul ca prieteni din toata lumea vin sa ma sarbatoreasca," a declarat acesta. ... "Ne cunoastem inca din 1990!
Ciontu, prospat instalat in confortabilul scaun prezidential, a declarat cu mana pe inima ca nu se va schimba nimic in partid, in urma acestei stategii politice, ba mai mult, este ferm convins ca PRM-ul nu va pierde din sustinatori dupa ce Vadim Tudor a trecut de bunavoie in umbra partidului, la a carui temelie a trudit.
Cred ca i-am uimit pana si pe cei din Comisia Europeana ca nu am numit un roman pentru prima functie europeana pe care o primea Romania. ... Chiar nu au gasit, din 22 de milioane de romani, pe cineva potrivit?", a declarat pentru "Replica" deputatul Eserghep.
Radu Mazare s-a hotarat sa nu-si mai depuna candidatura pentru postul de vicepresedinte la nivel central al Partidului Social Democrat, preferand astfel sa nu dea vrabia din mana (Primaria Constanta) pe cioara de pe gard (sefia PSD).
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
google-analytics.com